Clínica Girona participa al V Dia Internacional de la Radiologia

Celebrat el dia 8 de novembre de 2016

 

El dia 8 de novembre de 2016 es va celebrar la cinquena edició del “Dia internacional de la Radiologia” que aquest any l’atenció es va focalitzar en la imatge de mama.  L’esdeveniment, que va comptar amb la col·laboració de Clínica Girona, era promogut internacionalment per la Societat Europea de Radiologia (ESR), la Societat Radiológica de Nord América (RSNA) i el Colegi Americá de Radiologia (ACR).

La Universitat de Girona, amb la coordinació de l’Institut ViCOROB, va organitzar aquesta jornada divulgativa sobre el cáncer de mama el dimarts dia 8 de novembre de 17:30 a 19:30, a la biblioteca Carles Rahola de Girona (Carrer Emili Grahit, 4-6).

Dins del programa previst, a dos quarts de sis de la tarda es va fer l’acte de benvinguda amb la participació de la Dra. Eva Palau, Regidora Delegada de Salut de l’Ajuntament de Girona i cap del servei d’Urgències de Clínica Girona, i Jordi Freixenet, Vice-Rector de Recerca de la Universitat de Girona.

A les 6 de la tarda el Dr. Joan Carles Vilanova, de l’IDI (Institut de Diagnòstic per la Imatge) i director Mèdic del Servei de Ressonància Magnètica de Clínica Girona va abordar el tema del “Maneig clínic-radiològic”, juntament amb la Dra. Elsa Pérez de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta.

També dins de la programació intervindrà el Dr. Joan Dorca, de l’ICO (Institut Català d’Oncologia) i oncòleg de Clínica Girona va tractar dels “Nous enfocaments terapèutics en el càncer de mama”, juntament amb la Dra. Teresa Puig, del Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques de la Universitat de Girona (UdG).

L’institut VICOROB

L’Institut de Recerca en Visió per Computador i Robòtica (ViCOROB) de la Universitat de Girona va ser creat l’any 2014. Representant en l’actualitat un 10% de la productivitat del PDI de la UdG, és un institut de referència a nivell català en els àmbits de: Anàlisi de la Imatge Mèdica, Anàlisi de la Imatge Multimèdia, Percepció 3D en entorns industrials, Visió subaquàtica, Robòtica subaquàtica i Intel·ligència artificial.

Ctra. de Barcelona, 204-206. 17003 GIRONA

Atenció al client

Atenció al client

972 410 256

informacio@ressonanciagirona.cat

Demani hora