Premiada com a Millor Comunicació Oral del 35è Congrés Nacional de la SERAM ‘La biopsia robótica dirigida por resonancia magnética. El diagnóstico eficaz del cáncer de próstata’.

Premiada com a Millor Comunicació Oral del 35è Congrés Nacional de la SERAM ‘La biopsia robótica dirigida por  resonancia magnética. El diagnóstico eficaz del cáncer de próstata’.

La comunicació ‘La biopsia robótica dirigida por  resonancia magnética. El diagnóstico eficaz del cáncer de próstata’ presentada per Sònia Sala, Albert Parals, Montse Planas i Mara Rodrigo  al 35 Congreso Nacional de la SERAM el maig del 2021 va ser premiada com a Millor Comunicació Oral del congrés.

L’objectiu de la comunicació és donar a conèixer la innovadora modalitat per a localitzar i diagnosticar de forma precisa el càncer de pròstata (CaP) mitjançant la biòpsia per ressonància magnètica utilitzant un dispositiu robòtic, i demostra que aquesta és la forma més fiable per a dirigir l’agulla amb precisió cap a la lesió sospitosa reduint el nombre de puncions, evitant complicacions i ometent les limitacions de la biòpsia ecogràfica.

Es dóna el cas que aquesta comunicació ja ser dotada amb una beca de la SERAM per a la participació al congrés.

Ressonància Girona és pionera en aquest camp i és l’únic centre de tot l’estat espanyol que  realitza  biòpsies de pròstata robòtiques dirigides per ressonància magnètica.

Web de la SERAM / Web del congrés

https://www.seram.es/

Ctra. de Barcelona, 204-206. 17003 GIRONA

Atenció al client

Atenció al client

972 410 256

informacio@ressonanciagirona.cat

Demani hora